Сериозни проблеми надвиснаха над Локомотив (София) в навечерието на двубоя

...
Сериозни проблеми надвиснаха над Локомотив (София) в навечерието на двубоя
Коментари Харесай

Основни футболисти може да пропуснат следващия мач на Локо

Сериозни проблеми надвиснаха над Локомотив (София) в навечерието на дуела с Черно море. Мачът на " Васил Левски " е в неделя от 15:15 часа. Ръководството на " червено-черните " разгласи цена на билетите от 10 лв. и се надява на по-сериозно фенско наличие след отпадането на зеления документ.

Двамата съществени играчи и водачи на отбора - халфовете Симеон Славчев и Октавио, стреснаха старши треньора Иван Колев. Опитните футболисти получиха травми и през днешния ден ще стане ясно дали ще могат да попадат в групата за семейството против варненци.

Октавио е главен изпълнител на столичните железничари от началото на сезона, а Славчев вкара при равенството с ЦСКА 1:1 при отсрочения мач от есента на 13 февруари.

Евентуалното неявяване на двамата ще е сериозен удар по " червено-черните ", написа " Тема Спорт ".

Все отново положителната вест за Иван Колев е завръщането в състава след санкции на Александър Александров и Селсо Рапосо. Лекарският щаб на столичани прави всичко допустимо да вдигне и Матеус Дуарте Роча, който не игра против ЦСКА и Пирин в Благоевград, откакто лекуваше контузия от подготовката.
 Локо (София) предлага нов контракт на Иван Колев
Локо (София) предлага нов контракт на Иван Колев

Специалистът пое столичните " железничари " през лятото на 2020 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР