Сериозни подозрения, че Лена Бориславова е бременна, се появиха преди

...
Сериозни подозрения, че Лена Бориславова е бременна, се появиха преди
Коментари Харесай

Горещ слух: Бременна ли е Лена?

Сериозни съмнения, че Лена Бориславова е бременна, се появиха преди броени дни. Бившата говорителка на премиера Кирил Петков е била засечена предходната неделя да пазари в аптека, а измежду покупката й очевидка твърди, че е зърнала и опаковка, поразително наподобяваща на тест за бременност, написа в новия си брой в. " Ретро ".

33-годишната юристка към този момент няколко месеца е в периферията на политичейския живот у нас, а неочакваното й отдръпване от първите редици на " Продължаваме промяната " директно преди последните парламентарни избори " по персонални аргументи " още тогава подклди слуховете, че е възможо Бориславова да е решила да зареже упоритостите в кариерата и да има проекти за майчинство и деца. 

Официално, на инат на слуховете, които я вършат изключително близка до Кирил Петков, Лена Бориславова е сгодена за един от депутатите на " Продължаваме промяната " и някогашен зам.-председател на Народното събрание - Мирослав Иванов. Официално удостоверение на вестта, че Лена чака дете, към момента няма.



Лена Бориславова с годеника си Мирослав Иванов
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР