Сериозната сума от 1500 паунда струва най-скъпият пропуск за боя

...
Сериозната сума от 1500 паунда струва най-скъпият пропуск за боя
Коментари Харесай

VIP-ът брои 1500 паунда за зрелището Джошуа-Пулев на метри

Сериозната сума от 1500 паунда коства най-скъпият пропуск за багра сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, който е идващото огромно събитие в тежка категория на бокса. С толкоз ще се бръкнат искащите да гледат зрелището от ВИП маси, току до кръга, на стадиона в Кардиф. От идния понеделник скъпите хартийки ще бъдат пуснати в продажба и мераклиите да гледат мача онлайн ще могат да се снабдят с тях, съобщи Sporta.bg.

Най-евтините места ще са по 40 паунда, само че оттова изгледът към кръга няма да е изключително първокласен. Останалите цени на билетите са 80, 100, 200 и 500 лири. Джошуа и Кобрата ще се бият на 28 октомври. Британецът ще пази международните си трофеи на IBF, WBA и IBO в тежка категория против наложителния кандидат на IBF Кубрат Пулев.

Букмейкърите дефинират българина за цялостен новобранец, а и самият Пулев разгласи, че времето за подготовка е малко. Въпреки това софиянецът се закани да победи и добави, че съперникът му " няма никакъв късмет ".

Дано, ще бъде ужасно Кардиф да притихне и да се чуват единствено виковете на родните почитатели на бокса и Кубрат, които сигурно няма да са малко в столицата на Уелс.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР