Сериозната селекция на Челси продължи с привличането на Тиаго Силва

...
Сериозната селекция на Челси продължи с привличането на Тиаго Силва
Коментари Харесай

И Тиаго Силва се присъедини към ударната селекция на "Челси"

Сериозната селекция на " Челси " продължи с привличането на Тиаго Силва като свободен сътрудник от " Пари Сен Жермен ". Договорът на дългогодишния капитан на парижани е за 1+1 години.

Бразилецът е шестото лятно попълнение на Франк Лампард след Хаким Зиеш, Тимо Вернер, Бен Чилуел, Маланг Сар и Шавиер Мбуямба.

Paris ⇢ The Pride of London! has arrived!
— Chelsea FC (@ChelseaFC)

35-годишният Тиаго Силва прекара осем години на " Парк де Пренс " след идването си от " Милан ". За парижани той записа впечатляващите 315 мача със 17 гола и 5 асистенции. През този интервал Силва завоюва купата на Франция цели 7 пъти, като също така завоюва 5 пъти Купата на страната, 6 пъти Купата на лигата и 7 пъти Суперкупата на Франция.

" Толкова съм благополучен, че пристигам в " Челси ". Доволен съм, че ще бъда част от вълнуващия състав на Франк Лампард през идващия сезон. Тук съм, с цел да се боря за оценки. Ще се забележим скоро, почитатели на " Челси ". Гледам напред към опцията да играя на " Стамфорд Бридж " доста скоро ", съобщи щастливият Силва.

35-годишният Силва е най-възрастният състезател, с който подписва " Челси " след Дидие Дрогба, който се причисли към клуба през 2014 година. Тогава нападателят бе на 36 години.

От началото на летния прозорец от " Челси " пръснаха към 160 млн. евро, без да броим Маланг Сар и Тиаго Силва, които са привлечени като свободни сътрудници. Тепърва следва да бъде разгласен прехвърлянето на Кай Хаверц от " Байер " Леверкузен, който ще коства още 100 млн. евро
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР