Сериозна война се заформи във Фейсбук между барабаниста на Слави

...
Сериозна война се заформи във Фейсбук между барабаниста на Слави
Коментари Харесай

Барабанистът на Слави с ответен удар по Светльо Витков: Защо от 47 000 гласа падна на 8000?

Сериозна война се заформи във Facebook сред барабаниста на Слави Трифонов - Венелин Венков и тогавашния другар на Слави и водач на " Глас Народен " - Светослав Витков. Както е известно, за разлика от тази на Слави, на последните избори партията на някогашния артист на " Хиподил " събра напълно скромните към 8000 гласа.

Витков обаче организира цялата си акция под надслова " Fuck chalga ", написа хапливи статуси, а откакто резултатите са факт, не пропуща да изкоментира мълчанието на Слави в посока - че в този момент не знаят какво да вършат с властта.

На собствен ред Венелин Венков категорично акцентира, че не е част от партията на " техния соловокал и продуцент ", даже се майтапи с сътрудника и другар Калин Вельов, споделя, че е можел да стане народен представител и в последна сметка - признава, че е бил гласоподавател на Светльо Витков. Но не поради него... 

От цялата поредност от престрелки - ето и елементи от позициите на двамата.

Венелин Венков на 7 април написа:

" Според демократичната система,  в която живеем аз и всички останали гласоподаватели ти плащаме по 8 лв…. грешка… плащахме ти по повече и откакто законът те задължи да ни върнеш надвзетите пари, ти не го направи! Заради това, че съм дал гласа си за теб и съм те издържал посредством налозите си и дотацията, която си получвал, имам цялостното право, обезпечено ми от Конституцията, да ти държа сметка, господин водач на партия.

Имам право да ти държа сметка за безусловно всичко. А ти, господин водач на партия, си задължен да ми даваш доклад, да ми отговаряш на въпросите, да се вслушваш в рецензиите, да ги приемаш! ", пише Венков.

Той споделя още:

" Въпросите, които те мъчат, не ги задавай на мен. Аз не съм секретар на никого.

Тук съм в качеството си на твой гласоподавател, господин партиен водач. Аз също нямам от теб отговор на въпроси, които ме мъчат, господин партиен водач. Защо партия „ Глас национален “ през 2013 година събра поддръжката на 47 419 гласоподаватели, а в този момент зад теб застанаха 8330 гласоподаватели? Защо 39 089 гласоподавали (включително и аз) са отдръпнали поддръжката си от теб, господин партиен водач? "

Венков пита още за какво Глас национален " не е върнала " надвзетата дотация (моите и на останалите гласоподаватели пари) ".

" Защо се държиш по този начин високомерно и използваш много просташки език по гласоподавателите, които ти споделят, че не са съгласни и не харесват нещата, който правиш, господин партиен водач?

Нали не си пънк артистът Светльо от „ Хиподил “, а си водачът на партия „ Глас национален “? Ако си артистът Светльо, всичко ще е наред. Но не си! Ти си водач на партия „ Глас национален “ и като подобен нямаш никакво, но никакво право да се държиш неуважително с хората, от чиито налози си се издържал през последните 10 години и на които дължиш първо покорност и почитание и не на последно място и пари!

И тук въобще не стана въпрос на Има Такъв Народ, нали? Стана въпрос за твоя някогашен гласоподавател Венелин Венков и за партийния водач Светльо Витков.

Аз съм музикант и не ми е работа да се занимавам с политика, нямам предпочитание за това, а и в никакъв случай не съм имал. Имах опция да стана член на Има Такъв Народ и да съм в този момент народен представител, само че даже и не съм се колебал дали да приема, когато е ставало въпрос за това. Моят добър другар Калин Вельов ми е добър образец в момента…..не, благодаря! "

Барабанистът на " Ку ку бенд " споделя още, че Слави Трифонов не му е шеф:

" Ние сме пълноправни членове на група Ку-Ку Бенд. Аз съм самоосигуряващ се маргинал, който има продуцентско-мениджърски контракт с компания " Седем-Осми " и мога да те уверя, че този контракт е просто една административна условност, тъй като такива са законите и ние ги съблюдаваме – би трябвало да имаме контракти по сред си.

Член съм на Ку-Ку Бенд от 1995 година към този момент 26 години. Нашият соловокал и продуцент, Слави Трифонов в никакъв случай не е казвал нещо, което не е извършил. И тъкмо затова аз, а дръзвам да кажа и моите другари от Ку-Ку Бенд сме дружно от толкоз доста години, имаме 23 албума и пълним игрища.

Никой не би стоял и творил с някой, който е измамник. Знаеш го това, тъй като и ти имаше група, нали? Нямам визия, за какво се разпаднахте с „ Хиподил “, само че май стартирам да се досещам... "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР