Сериозна дилема стои пред Николай Костов преди двубоя с Пирин.

...
Сериозна дилема стои пред Николай Костов преди двубоя с Пирин.
Коментари Харесай

Костов в позната дилема преди домакинството на Пирин

Сериозна алтернатива стои пред Николай Костов преди дуела с Пирин. Треньорът на " сините " би трябвало да реши кой от чужденците, които нямат паспорти отвън Европейски Съюз, ще би трябвало да пропусне семейството на Пирин на следващия ден. Както е известно, този проблем изникна пред Николай Костов с привличането на Дарлан. Така всеки мач той би трябвало да оставя един от легионерите си отвън групата.

Първоначално този избор падаше върху Дарлан, тъй като имаше да наваксва с подготовката. Тази обстановка обаче се промени, откакто той влезе в час и Костов стартира да залага на него. В последната среща преди паузата в шампионата този проблем се реши елементарно. Рикардиньо бе оставен да почива, откакто главата му бе разцепена при загубата с 0:2 от Айнтрахт в реванша във Франкфурт. Сега обаче нападателят ще бъде на линия за дуела с " орлетата ". И Костов надали ще се лиши от услугите му. Същото важи още за Роналдо, Уелтън, несъмнено и Цунами, който е трети капитан на отбора.

Логичен избор в този случай е Хосе Кордоба. Панамецът е дирек в отбраната на " сините " и една от най-важните фигури. Защитникът обаче пропътува хиляди километри, с цел да играе за Панама в Лигата на нациите на КОНКАКАФ. Тимът отнесе с 3:0 в Мартиника, а по-късно направи 1:1 в гостуването на Гватемала. И умерено може да пропусне един мач в Първа лига за сметка на Келиан ван дер Каап, написа " Мач Телеграф ".
 Костов удовлетворен от дубъла на
Костов удовлетворен от дубъла на " сините "

Младите играчи се показват добре
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР