Сериозна червена лампа е светнала за шефовете на Барселона във

...
Сериозна червена лампа е светнала за шефовете на Барселона във
Коментари Харесай

В Барса угрижени – 4 клуба могат да си позволят Меси

Сериозна алена лампа е светнала за шефовете на Барселона по отношение на освобождаващата уговорка на огромната звезда на отбора Лионел Меси, написа Marca. По информация на испанското издание, шефовете на каталунците са угрижени, защото пресметнали, че цели 4 водещи европейски отбори могат да си разрешат закупуването на аржентинския техничар.

Меси убеждава съотборник да не слуша Юнайтед и Ливърпул

Както е известно, на „ Камп Ноу “ сложиха главозамайваща цена на петкратния притежател на „ Златната топка “. Той бе оценен на 700 милиона евро, което обаче в този момент наподобява незадоволително, съгласно управителното тяло на „ блаугранас “.

Истински водач: Меси не не помни съотборниците си

По сметки на шефовете на отбора Пари Сен Жермен, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Челси, биха могли да си разрешат лукса да платят сходна колосална сума. Разбира се, всичко прекосявало през продажбата на други играчи, само че в каталунската столица помислили и по тази причина.

Ако се стигне до продажба на Неймар от ПСЖ в Реал Мадрид, то в клубната каса на французите ще постъпят 400 милиона евро. За амбициозния президент на отбора Насер Ал-Келайфи няма да е огромен проблем да добави остатъка, единствено и единствено да изведе плана си до мечтаните небеса.

От друга страна, при Челси осезаемо се приказва за продажба на Еден Азар, още веднъж в посока Кралския клуб, като „ сините “ също ще приберат солидна сума.

Роналдо дръпна с един гол на Меси

При „ жителите “ и „ алените дяволи “ обстановката била аналогична, само че на „ Камп Ноу “ били най-притеснени от водачът в Лига 1. Каталунците към този момент се опариха един път от ПСЖ. Именно той им отмъкна Неймар през лятото на 2017 година против 222 милиона евро. Така бразилецът се трансформира в най-скъпия състезател в историята досега.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР