Сериозна борба за преференции се води в кандидат-депутатската листа на

...
Сериозна борба за преференции се води в кандидат-депутатската листа на
Коментари Харесай

Остра битка за преференции между кандидатите на БСП в 24 МИР София

Сериозна битка за преференции се води в кандидат-депутатската листа на Българска социалистическа партия в 24 МИР София, разбра ФАКТИ от свои източници от " Позитано ". Поставеният под номер 2 в описите Ленко Петканин е влезнал в изострен спор с 16-ия – някогашния народен представител Борис Цветков.

Опасявайки се от възможен висок преференциален избор за Цветков и разбъркване на позициите, както и се случи при предходните парламентарни избори, Петканин е наредил да бъдат отстранени предизборните плакати на Цветков в столичния квартал " Дружба ".

По случая даже се е намесил и градският избирателен щаб на левицата, който е свикал изключително съвещание покай случая.

На фона на разразилия се разнобой е евентуално преференциалният избор на симпатизантите на Българска социалистическа партия да отиде и при различен претендент – седмата в листата в 24 МИР Даниела Георгиева. Геориева е близка до правилни на Корнелия Нинова столични общински съветници, за разлика от Петканин, станал втори в листата благодарение на Кирил Добрев. 24-годишната дама е и със забележителна биография за своята нежна за политиката възраст.
Даниела Георгиева  Остра борба за преференции сред претендентите на Българска социалистическа партия в 24 МИР София

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР