Сериозен здравословен проблем стана причина сприхавата софиянка Христина завинаги да

...
Сериозен здравословен проблем стана причина сприхавата софиянка Христина завинаги да
Коментари Харесай

Ето какво се случи с Христина от Фермата

Сериозен здравословен проблем стана причина сприхавата софиянка Христина вечно да напусне „ Фермата “ 10 дни преди огромния край на риалитито.

Лекар от столичната болница, в която младата фермерка беше призната с болки в корема и подозрения за апендицит, удостовери диагнозата и разгласи, че тя незабавно би трябвало да бъде оперирана, тъй като апендицитът може да се спука и това да докара до необратими последствия. Така, софиянката-кавгаджийка за повторно напусна шоуто, този път вечно.

Новината за края на присъединяване й унищожи Христина и тя със сълзи на очи показа, че се усеща смачкана от непредвидената си елиминация. „ Няма на кого да се дразня, че е станало по този начин. Мъчно ми е, че се случи малко преди финала, а имах късмет да стигна най-малко до там “, съобщи Хриси.

Тя съжали, че не е имала опцията да поживее още малко с останалите фермери и най-много да покаже положителната страна на характера си. „ За мен „ Фермата “ беше най-великото премеждие, през което съм предходна и мястото, на което съм изживяла най-силна амплитуда от страсти “, добави Христина. /Марица.бг

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР