Сериозен удар срещу наркоразпространението в региона направиха ямболски криминалисти. При

...
Сериозен удар срещу наркоразпространението в региона направиха ямболски криминалисти. При
Коментари Харесай

Спипаха 100 дка, засети с канабис


Сериозен удар против наркоразпространението в района направиха ямболски криминалисти. При профилирана акция, осъществена под наблюдението на прокуратурата, са открити 5 ниви, ситуирани на близо 100 дка, засети с канабис.

Полицаите са иззели тонове подготвена продукция, като тук-там растенията са достигали над 2,60 м, оповестява "Флагман ". Плантациите се намирали в пусти и мъчно налични места край 4 разнообразни ямболски села. Проблемът обаче бил, че земите не са частна благосъстоятелност и на криминалистите ще е мъчно да потвърдят кой тъкмо се е готвел да ожъне дрогата. По случая са формирани 5 досъдебни производства за развъждане на опиати, към този момент те се водят против незнайни причинители.

Случайно или не спецакцията е осъществена единствено броени дни след разбиването на новата наркобанда в Бургаско, за чийто водач е считан Георги Илиев.

Бургазлията е апетитен за една от най-влиятелните фигури в бизнеса в района за последните години. По време на интервенцията на ГДБОП и ОДМВР-Бургас бяха задържани 12 души, само че единствено 4 получиха обвинявания за присъединяване в ОПГ. Освен Илиев, това са още: Антон Динев, Йордан Стойков и Минчо Минев.

"Твърде допустимо е някой от задържаните да е изтъргувал свободата си за декарите с канабис в Ямболско ", разкриват от следствието.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР