Сериозен спортен маратон очаква любителите на спорта в Пловдив днес.

...
Сериозен спортен маратон очаква любителите на спорта в Пловдив днес.
Коментари Харесай

Сериозен спортен маратон в Пловдив днес

Сериозен състезателен маратон чака феновете на спорта в Пловдив през днешния ден. За първи път от много години три от елитните пловдивски тимове ще играят един след различен.

Първи на терена ще излезе футболната Марица, която е хазаин на Септември София в среща от 24-ия кръг във Втора лига. Мачът на стадион " Марица " стартира от 12:30ч. и ще е прелюбопитен, тъй като маричани до играят сносно против претенденти за елита. " Пиратите " победиха Хебър, Етър и изгубиха само от Спартак Варна.

Мачът ще е забавен и тъй като Валери Божинов се завръща в Пловдив. Нападателят играе от зимата в отбора на Септември.

От 15:00ч. Локомотив приема Царско село в дуел от 21-ия кръг в Първа лига . Мачът на " Лаута " е значим и за двата тима. Локомотив се бори за влизане в топ 6, а гостите се борят за оцеляването си в елита.

Последната среща е от 18:00ч. в зала " Сила " . Волейболният първенец при дамите Марица приема Берое в среща от 11-ия кръг в Националната волейболна лига Демакс.

Любопитно е, че мачовете са и в извънредно подобаващи часове за посещаване, тъй като са един след различен и почитателите могат да се плануват от единия стадион до другия и по-късно до залата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР