Сериозен ръст е отчетен в стрийминга онлайн на песните на

...
Сериозен ръст е отчетен в стрийминга онлайн на песните на
Коментари Харесай

Кои са известните личности, спрягани че са били на секс партитата на Пъф Деди?

Сериозен растеж е регистриран в стрийминга онлайн на песните на американския рапър Пъф Деди след ареста му и обвиняванията в полов трафик и рекет.
Прочетете още
Индустриалната компания за данни и разбори Luminate сподели, че музиката на музикалния магнат – под многочислените му псевдоними, в това число Diddy, Puff Daddy и P. Diddy – е отбелязала приблизително 18,3% нарастване на слушането по поръчка през седмицата на ареста му спрямо миналата седмица.

Миналата седмица Пъф Деди беше задържан в Ню Йорк по обвинявания в трафик на хора за полова употреба и рекет, скоро откакто федерално жури повдигна обвинявания на рапъра и изпълнителен шеф на звукозаписна компания. 

Рапърът призна, че на празненствата му са били доста известни звезди, които премълчават половото му принуждение. Оказа се, че евентуална жертва може да бъде артистът Джъстин Бийбър, с който той работи. А звезди като Бионсе, Опра Уинфри и други известни персони може да са станали очевидци на закононарушенията му.

" Няколко дни преди ареста си Пъф Деди направи видео, в което диктува имената на звездите, които са били на скандалните му празненства и стават безмълвни очевидци. Сред тях са Наоми Кембъл, Опра Уинфри, Уил Смит, артистите Малума, Снуп Дог, моделът Кара Делевин и още дузина звезди “, написа The Telegraph.

Също по този начин, съгласно публицисти, актьорите Сара Джесика Паркър, Аштън Къчър и Леонардо ди Каприо са били на празненствата. Вероятно някогашната рапърка Дженифър Лопес също може да потули дейностите на своя фаворит.

Един от сътрудниците на Министерството на вътрешната сигурност, които помогнали за обиска на жилището на Диди във Флорида, твърди, че музикалният магнат имал стаи, които очевидно били “посветени на секса ” с камери в близост.

“Така че, в случай че сте били на тези секс празненства, сте били записвани от всеки вероятен ъгъл, в това число и от ъгъл, за който не бихте могли да знаете “, сподели сътрудникът, визирайки от време на време траялите дни наред оргии, на които се твърди, че дрогираните жертви са били принуждавани да спят с мъже проститутки.

Комбс с Ъшър

Ъшър и Комбс се срещат през 1994 година, когато продуцентът Ел Ей Рийд изпраща Ъшър, когато е на към 15 години, да живее с Комбс в дома му в Скарсдейл, Ню Йорк, до момента в който той работи по дебютния си албум. През 2004 година Ъшър споделя пред Rolling Stone, че Комбс го е срещнал със света на възрастните  

„ Наоколо постоянно имаше девойки. Отваряш вратата на спалнята и виждаш, че някой прави секс, или няколко души в една стая вършат оргия “, споделя Ъшър.  

Но през годините Ъшър е запазил безмълвие за това прекарване и не приказва доста за връзките си с Комбс. През 2016 година в изявление за Хауърд Стърн той загатва за живота с Комбс, само че не дава доста детайлности. Стърн го попита дали е бил „ заобиколен от мацки “, на което Ъшър дава отговор: „ Не напълно “. Ъшър споделя, че животът с Комбс е бил „ много див “ и са се случвали „ доста любопитни неща, които не всеки път съм разбирал “. 

Миналата седмица всички постове на Ъшър в X изчезнаха, което подхрани слуховете, че той е обвързван по някакъв метод с Комбс. Но в неделя Ъшър написа в обява в X, че акаунтът му е бил хакнат. Ъшър не е коментирал ареста на Комбс или обвиняванията в полово принуждение. 

Каква е връзката на Комбс с Джъстин Бийбър? 

Бийбър, който е открит на 13 години от някогашния маркетингов шеф Скутър Браун, подписва контракт с Raymond Braun Music Group - взаимно дружество сред Браун и Ъшър, основано особено за Бийбър. Във видеоклип, който Бийбър качва в канала си в YouTube през ноември 2009 година, когато е на 15 години - и който притегля погледите на аудиторията - Комбс афишира, че Бийбър прекарва „ 48 часа с него “, като споделя: „ къде се мотаем и какво вършим, не можем да разкрием, само че несъмнено това е фантазията на едно 15-годишно дете “.  

В годините по-късно Бийбър и Комбс са снимани по-рядко дружно, само че наподобява са останали в положителни връзки. През 2014 година в епизод на „ Keeping Up with the Kardashians “ Клои Кардашиян споделя, че е отишла на празненство, на което „ половината хора са били с голи задни елементи “. 

Комбс участва и на празненството за 22-ия рожден ден на Бийбър през 2016 година, където подарява на Бийбър яке на Bad Boy Records. Бийбър също по този начин разгласява фотография на себе си и Комбс в Instagram през юли 2021 година с надпис: „ My bro @diddy throwback. “ Бийбър и Комбс не си сътрудничат в музикално отношение, до момента в който Бийбър не взе участие в песента на Комбс „ Moments “ през 2023 година, което Бийбър нарича „ див миг “. Бийбър е приказвал, че се е чувствал травмиран от звездната популярност, макар че в никакъв случай не е уточнявал повода.  

Бийбър не е взел отношение по ареста на Комбс или обвиняванията в полово принуждение.  



Комбс и Дженифър Лопес 

Лопес и Комбс се срещаха в интервала сред 1999 и 2001 година, само че през миналите десетилетия рядко са говорили за връзката си. През 1999 година двамата са забъркани в случай по време на посещаване на нощен клуб в Ню Йорк, при който при пукотевица са ранени трима души. Натания Рубен, един от тримата простреляни, тогава твърди, че Комбс я е прострелял - през март след обиските на ФБР в домовете му тя удостовери думите си, като съобщи, че ще извади част от патрона, който към момента е в лицето ѝ, с цел да бъде употребен като доказателство. По време на разправията Комбс е бил с Лопес, телохранителя си Антъни Джоунс и рапъра Джамал „ Шайн “ Бароу, а откакто четиримата са избягали от мястото на случая, колата им е била преследвана от полицията, която е разкрила в нея откраднат револвер. Четиримата са задържани и упрекнати, само че обвиняванията против Лопес бързо са свалени. Другите трима са изправени пред траял седмици правосъден развой, по време на който Комбс и Джоунс са оправдани. Бароу е приет за отговорен по пет обвинявания, в това число за престъпно владеене на оръжие и нахлуване първа степен, макар че е оневинен за опит за ликвидиране, и излежава девет години в пандиза. Бароу - който след присъдата си в пандиза се насочи към политиката и е водач на опозиционната партия в Камарата на представителите на Белиз - твърди, че Комбс го е натопил на конференция предходната седмица, обвинявайки го, че е призовал очевидци да дадат показания против него, и прибавя, че Комбс „ съвсем ” го  “е пратил в пандиза “. Междувременно през 2003 година Лопес удостовери, че Комбс ѝ е изневерявал по време на връзката им, само че от този момент рядко приказва за него.  

По време на присъединяване в „ Шоуто на Уенди Уилямс “ през 2015 година, което още веднъж се появи в обществените мрежи, Уилямс предложи Лопес да се събере още веднъж с Комбс, на което майката на Лопес направи негативен жест от публиката. Неотдавна фотоси на Комбс и Лопес бяха публикувани още веднъж в обществените медии. В документалния си филм от 2024 г. „ Най-голямата любовна история, която в никакъв случай не е разказвана “, посветен на връзката ѝ с към този момент някогашния ѝ брачен партньор Бен Афлек, Лопес съобщи, че в предходните си връзки е била „ мачкана “, само че не назова името на Комбс или различен съответен някогашен. Лопес не е коментирала ареста на Комбс или обвиняванията в полово принуждение. 



“Белите празненства на Комбс ”

Както Дикаприо, Парис Хилтън, Марая Кери, по този начин и Комбс е прочут със своите „ бели празненства “ - обилни събития, на които гостите би трябвало да са облечени напълно в бяло - поради които Комбс се оприличава на актуалния Джей Гетсби. Ежегодните летни събития, провеждани през 2000-те години, привличаха орди от звезди от А-листата, в това число Леонардо ди Каприо, за който Комбс съобщи в изявление за Vogue през декември 2017 година, че е „ номер едно “ в листата с предложения. Леонардо ди Каприо е бил сниман на няколко от празненствата на Комбс, в това число на белите му празненства и на празненството за 50-ия му рожден ден през 2019 година Сред другите звезди, снимани на “белите празненства ”, са Ким Кардашиян, Парис Хилтън, Сара Джесика Паркър, Марая Кери и някогашните дами на Комбс - Лопес и Ким Портър. Обвинението на Комбс не допуска, че на “белите му празненства ” е имало незаконна активност. 

Комбс и рапъра Мийк Мил

Мил, за който се оповестява, че неведнъж се е забавлявал с Комбс (включително на празненството за премиите „ Грами “ през 2014 година, проведено от Мил, на което е нахлула полиция), неведнъж е отричал слуховете, че двамата с Комбс са имали полова връзка. Мил и Комбс са си сътрудничили няколко пъти сред 2012 и 2015 г: Мил взе участие в песента на Комбс „ I Want The Love “, а Комбс - в песента на Мил „ Cold Hearted “. Слуховете се популяризират в обществените мрежи след правосъдно дело, заведено от продуцента Родни Джоунс, в което се твърди, че Комбс е правил секс с рапър от Филаделфия, който се е срещал с Ники Минаж (Мил е от Филаделфия и се е срещал с Минаж сред 2014 и 2016 г.). В поредност от изявления в X през февруари, дни откакто Джоунс подаде желае си, Мил отхвърли, че е гей, без да посочва Комбс. В понеделник Мил разгласява, че ще заплати на проверяващ екип 100 000 $, с цел да разбере по какъв начин в медиите го свързват с Комбс. 

Връзката на Комбс с Каси 

Певицата Касандра Вентура, известна като Каси, подава първото от това, което се трансформира в поредност от правосъдни каузи против Комбс за полово посягане, когато го съди през ноември 2023 година Двамата се срещат сред 2007 и 2018 година В желае на Вентура тя твърди, че Комбс я е подлагал на физическо и полово принуждение. Вентура също по този начин твърди, че Комбс я е принуждавал да взе участие в по този начин наречените от него „ фрийк-офи “, в които я е принуждавал да прави полови дейности, режисирани от него, с мъже секс служащи, като срещите са можели да продължат с дни. В обвинителния акт против Комбс прокурорите разказват действията, като показват, че той е използвал „ властта и престижа си “ и е използвал „ мощ, закани и насила “, с цел да принуди жертвите да вземат участие в полови дейности, които постоянно е записвал. Комбс отхвърля всички изказвания в желае на Вентура. Ден откакто Вентура подаде желае си, двамата реализираха съглашение за неразкрита сума. През май CNN разгласява видеоматериал от хотел в Лос Анджелис, записан през 2016 година, на който се вижда по какъв начин Комбс бута Вентура на земята и я рита, което наподобява съответствува с някои изказвания от желае на Вентура. Дни след публикуването на видеото Комбс се извини на Вентура във видео, оповестено в профила му в Instagram, като назова държанието си „ непростимо “. Вентура благодари на поддръжниците си в обява в Instagram, заявявайки, че домашното принуждение я е пречупило. 



Комбс с Джей Зи

Комбс и Джей Зи си сътрудничат постоянно и имат десетилетни другарски връзки. Джей Зи взе участие в дебютния албум на Комбс „ No Way Out “ през 1997 година в песента „ Young G`s “ и е гост-изпълнител в турнето на Комбс „ No Way Out Tour “. Като двама от най-богатите рапъри в историята - Forbes прави оценка чистото положение на Джей Зи на към 2,5 милиарда $, а състояноето на Комбс в миналото е било оценено на 740 млн. $ - Комбс и Джей Зи взаимно подариха 1 млн. $ на жертвите на урагана “Катрина ”, а през 2015 година разискаха опцията да стартират взаимен бизнес.  

Двамата са се снимали дружно по доста мотиви - през последните години, на галавечерта преди премиите „ Грами “ през 2020 година и през 2022 година, с цел да почетат DJ Халед. Потребителите на обществените мрежи разпространиха още веднъж видеоклип отпреди години, на който Комбс наподобява, че пляска по дупето Джей Зи, до момента в който двамата са дружно на сцената. Джей Зи не е коментирал ареста на Комбс или обвиняванията в полово посягане, което провокира гнева на дългогодишния противник на Комбс - 50 Cent, който неведнъж се е подигравал както на Комбс, по този начин и на Джей Зи в Instagram.  

Източник: Vesti
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР