Сериозен протест се провежда пред старата сграда на парламента в

...
Сериозен протест се провежда пред старата сграда на парламента в
Коментари Харесай

Ренета Инджова призова парламентарните избори да бъдат провалени с недействителни гласове

Сериозен митинг се организира пред " остарялата " постройка на Народното събрание в София. Става въпрос за ден 189 от митингите против премиера Бойко Борисов, ръководството му и основния прокурор Иван Гешев. Сега главен мотор на митингите е " Системата ни убива ", през днешния ден и представители на АБВ са там, а говорещите на този митинг всеобщо са срещу постоянните избори.
На митинга приказва и Ренета Инджова, която съобщи, че доскоро " една телевизия " я питала какво прави на митинга и тя отвърнала да питат Борисов за какво не си подава оставката - тогава и тя нямало да върви на митинг. Инджова подсети и, че в Италия през днешния ден стартира от десетилетия и изиска това да се случи в България. Тя е сигурна, че българската прокуратура и следователите ни няма да създадат такова нещо, тъй като не виждат закононарушение във връзка с кюлчетата в чекмеджето на Бойко Борисов.
 183-и ден на митинги в София (ВИДЕО) 183-и ден на митинги в София (ВИДЕО)
Пореден митинг се организира в София. Той е ориентиран против държавното управление на премиера Бойко Борисов, като в него вземат участие представители н...
Инджова сподели и друго - задачата е да бъдат провалени изборите, тъй като системата е направена по този начин, че да се възпроизвежда статуквото. Тя прикани да се гласоподава по този начин, че гласът да е нереален.
Един от говорещите изиска и оставка на " математика на ГЕРБ " Михаил Константинов, визирайки ръководителя на " Информационно обслужване ".

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР