Сериозен проблем се задава пред Берое през лятото. В защитата

...
Сериозен проблем се задава пред Берое през лятото. В защитата
Коментари Харесай

Изтичащи договори в Берое създават главоболия на клубните шефове

Сериозен проблем се задава пред Берое през лятото. В отбраната на "заралии " може да се отвори сериозна дупка. Двамата леви бранители, с които разполага Димитър Димитров - Крум Стоянов и Александър Василев, са по-близо до овакантяване на клуба, а не до сключване на нови контракти. Отношенията им със старозагорци завършват през лятото. От управлението са им отправили оферти да преподпишат, само че те не задоволяват футболистите, които към този момент гледат към изхода.

Преди дни се появиха информации за интерес към двамата играчи от страна на Левски, само че "сините " не са единственият клуб, който следи от близко обстановката. Засега бъдещето им остава неразбираемо, защото следва още една порция диалози с началниците на Берое.

Освен това от Стара Загора се чака да си тръгне и Иван Минчев. Неговият договор също изтича и той е получил предложение да укрепи Левски.

Междувременно Берое уреди ново попълнение в лицето на Реян Даскалов. Освен това в клуба работят и по привличането на Диниш Алмейда от Локомотив Пловдив./Мач телеграф

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР