Сериозен проблем с пиенето има мъжът до попфолк певицата Камелия

...
Сериозен проблем с пиенето има мъжът до попфолк певицата Камелия
Коментари Харесай

Цветин на Камелия се напива всяка нощ, за да притъпи болката, че няма деца?


Сериозен проблем с пиенето има мъжът до попфолк певицата Камелия Цветин. Той употребява съвсем всяка вечер алкохол в големи количества, което е проблем.

По-наблюдателните фенове видяха, че Цветин беше мъртво пийнал на Нова година. Ками пусна видео с тях двамата в новогодишната нощ, те честваха дружно на масата вкъщи. Мъжът й обаче се обади и се видя ясно, че е доста пийнал.

Разбира се, на Нова година е обикновено да прекалиш с алкохола, само че Цветин от години пие по прекомерно огромни количества, което се вижда по всичките му фотоси на обществени места. Според някои той употребява алкохола, с цел да притъпи болката, че по този начин и не стана татко.

Както е известно, Камелия има два спонтанни аборта и по този начин и не съумя да подари Цветин с дете. Певицата към този момент е на съвсем 52 година и се е отказала да става майка, което значи, че в случай че желае да бъде с нея, и мъжът до нея ще остане без деца.

Цветин е с 9 години по-млад от Ками и за него още не е късно да сътвори собствен правоприемник, само че продължава да бъде с певицата и времето му за деца изтича. Той обаче не я напуща, тъй като другояче ще се наложи да работи, а 25 години сполучливо живее на гърба на фолк дивата.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР