Сериозен проблем мъчи жителите на столичния квартал „Овча купел“. Местните

...
Сериозен проблем мъчи жителите на столичния квартал „Овча купел“. Местните
Коментари Харесай

Кърлежи нападнаха Овча купел“

Сериозен проблем мъчи жителите на столичния квартал „ Овча купел “. Местните се оплакват от настъпление на кърлежи и желаят да се подхващат ограничения за преодоляване на обстановката.

„ След разходка с кучетата в „ Овча Купел “ 1 се прибираш с нови трима домашни любимци. И няма значение дали ще се разходим пред блока, зад блока или в профил. Кварталът е горящ от кърлежи и е извънредно време да вземете някакви ограничения и да си свършите работата”, разяснява Ралица Стефанова, обръщайки се към локалните управляващи.

„ Днес един кърлеж се разхождаше по главата на детето ми. Кучетата са с каишки и не им се забиват, само че ги носят у дома. Детето ми е малко и започвам да се нервирам с тези кърлежи, в този момент окосиха тревата и те са се разскачали но би трябвало и да пръскат “, споделя Александра Димитрова.

Други поданици на квартала пък напомнят, че кърлежите могат да заразят индивида с Лаймска болест. От кърлежи се оплакват и поданици на други квартали на София.

Това не е единственият проблем на овчакупелци. Вчера стана ясно, че 100-годишната секвоя, за която те се борят от доста време, може да загине, откакто в основата й е поставена отрова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР