Сериозен ли е към теб или само те използва за

...
Сериозен ли е към теб или само те използва за
Коментари Харесай

5 признака, че той има сериозни намерения към теб

Сериозен ли е към теб или единствено те употребява за развлечение? Да разгадаеш желанията на един мъж напълно не е толкоз комплицирана задача. Напротив! Друг е въпросът дали ти самата искаш да видиш истината в очите. Но, с цел да улесним всички девойки, които се чудят дали половинката им желае дълга и постоянна връзка, подготвихме 5 безапелационни признака, които демонстрират, че това е по този начин. Ето ги.
Прочетете още
1. Прегърнал те е или те държи за ръка, до момента в който гледате телевизия

Това е доста показателно, изключително, в случай че той гледа спорт. Всяка сходна непосредственост или благ жест от негова страна демонстрира, че за него не си следващата кукла, с която единствено желае да спи.

2. Когато му вървиш на посетители, у тях е супер чисто

Ако на един мъж не му пука за момичето, с което излиза, въобще, но въобще, няма да си направи труда да почисти. А всички знаем какво съставляват ергенските местенца. Даже има и такива нахалитети, които ще те помолят теб да пооправиш малко…

3. Прегръща те и те целува пред приятелите си

Зоната на приятелите е доста деликатна. Ако те е срещнал с тях и напълно показно те целува и гушка, значи в действителност има усеща към теб. Трябва да се притесняваш единствено в случаите, в които те кани в следствие при тях и то откакто е пиян устойчиво. Защото нормално това значи, че те приема като занимателното продължение на вечерта.

4. Заспива покрай теб, откакто сте били интимни

Това също е доста значим индикатор. Ако след заигравка желае да заспите прегърнати или най-малкото близо един до различен, бъди спокойна. Той в действителност те харесва. Но избяга ли ти в края на леглото, пък било то и с предлог на теб да ти е по-широко, бъди сигурна, че всичко е просто развлечение.

5. Гледа те в очите, до момента в който приказваш

И слуша! По този метод той подсъзнателно се издава, че нещата, свързани с теб го вълнуват. Което пък е симптом на дълбока заинтригуваност. В случай, че погледът му шари на всички места, до момента в който приказваш, значи този мъж единствено чака да си кажеш там каквото имаш да си казваш и да ходите да си лягате. С други думи – не се и надявай, че си нещо по-специално за него.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР