Сериозен финансов приход е донесъл мачът с Левски на Пирин

...
Сериозен финансов приход е донесъл мачът с Левски на Пирин
Коментари Харесай

Левски донесе 42 000 лева на Пирин

Сериозен финансов доход е донесъл мачът с Левски на Пирин (Благоевград) от предишния кръг на efbet Лига, приключил 1:1. В касите на клуба от продажба на билети са влезнали 42 000 лв., с които са осъществени някои неотложни заплащания.

" С признателност към нашите последователи!

Уважаеми последователи, три дни преди следващия ни домашен мач - този против Черно море и няколко дни след дуела с Левски, се обръщаме към с вас с огромна признателност! Благодарим Ви за великата поддръжка от трибуните, благодарим Ви за билетите, които закупихте по всевъзможен метод, в това число и онлайн от всички точки на България и света за да подпомогнете клуба в деликатната обстановка, в която се намира.

В тази връзка оповестяваме, че сумата събрана от продажба на билети в семейството против Левски е 42 000 лева Средствата са изхарчени за отчасти погашение на възнагражденията на футболистите и някои извънредно належащи разноски.

Поглеждайки към дуела в понеделник, Ви призоваваме още веднъж да застанете зад тима! Нека дружно напълним " Гнездото " и покажем, че почитатели, тим и клуб сме способни да защитим почтено името на обичания Пирин, името на Благоевград!
 Един от водачите на Пирин напусна
Един от водачите на Пирин напусна

Красимир Станоев ще играе в Септември

Нека тези, които нямат опция да дойдат на стадиона, да показват своята поддръжка, купувайки билети за срещата онлайн или в нашия почитател магазин!

Пирин е голема планина! ", написаха от Пирин в декларация.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР