Серина Уилямс загуби за предпоследен път в професионалния тенис, и

...
Серина Уилямс загуби за предпоследен път в професионалния тенис, и
Коментари Харесай

Димитров гледа Серина в един от последните й мачове на корта

Серина Уилямс загуби за предпоследен път в професионалния тенис, и то - тежко.

Американската легенда падна от младата звезда Ема Радукану (Великобритания) с 4:6, 0:6 на шампионата в Синсинати, само че атмосферата и ползата бяха като за край на шампионат в Големия шлем.

Сред феновете бе и Григор Димитров, седнал до дъщеричката на звездата Алексис Олимпия Онана, улавяни дружно постоянно от камерите и фотографите (снимката горе).

Серина, която ще е на 41 години по-късно повече от месец, разгласи отказването си от тениса след US Open - това е идващият шампионат, който стартира в края на месеца. Така загубата от Радукану е предпоследна в кариерата на по-малката сестра Уилямс, а последната ще е в Ню Йорк - неразбираемо на какъв стадий.

Славната кариера на Серина отива към край.

Ема завоюва относително елементарно, тя е с 21 години по-млада и влиза в топ форма преди на US Open да брани сензационно извоюваната през 2021-ва купа.

Първият сет бе някаква борба, продължи 39 минути, само че вторият... Серина явно нямаше сили и получи " геврек ".

Тя бе изпратена обаче с аплодисменти на крайници от цялата аудитория, а британката аплодираше в профил с почитателите. Радукану призна, че е щастлива, че ориста даде късмет да играе най-малко един път с легендата, преди Серина да се отдръпна.

Сочената за наследничка на Уилямс американска тийнейджърка Коко Гоф също нямаше добра вечер в Синсинати. Тя се контузи и отхвърли при 5:7, 0:1 против чехкинята Мари Бужкова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР