Серина Уилямс разкри втората си бременност съвсем в началото на

...
Серина Уилямс разкри втората си бременност съвсем в началото на
Коментари Харесай

Серина Уилямс го направи отново

Серина Уилямс разкри втората си бременност напълно при започване на май, когато се появи на MET Gala 2023 по много гръмък метод - облечена в черна рокля на Gucci и с към този момент наедряло коремче.
 MET Gala 2023 - огромната вест на Серина Уилямс за втората ѝ бременност
Голямата вест за Серина Уилямс

Тенисистката ни изненада

Преди по-малко от месец пък стана ясно, че тя и брачният партньор ѝ Алексис Оханян са организирали празненство със фамилията и приятелите си, на което са разкрили пола на второто си бебе. А то е момиченце.

Така се сбъдна и прогнозата, която брачният партньор на някогашната тенисистка даде преди време. В свое изявление той показа, че е твърдо уверен, че ще бъде татко на девойки. " Дори и да имаме още 50 деца, всички те ще бъдат девойки ", сподели тогава.

Вчера, 22 август, той и Серина Уилямс разкриха с видео в TikTok, че са посрещнали второто си бебе. На фрагментите двойката и първородната им щерка - Олимпия, която е към този момент на пет години, прегръща новороденото. Сладкото видео те са озаглавили " добре пристигнал, мой хубав ангел ".

Welcome my beautiful angel

А името на второто си дете  и Алексис Оханян са разкрили малко след обявяването на новината за раждането. Малката си те са кръстили Адира Ривър Оханян, научаваме от E! News.

За двойката разрастването на фамилията им идва след интервал, в който тенисистката реши да направи смяна в живота си и да се откаже от спорта.
 Серина Уилямс и Алексис Оханян разкриха пола на второто си бебе по впечатляващ метод
Серина Уилямс разкри пола на второто си бебе по впечатляващ метод

Съпругът ѝ позна дали ще е момче или момиче

През август предходната година Серина Уилямс издаде пред Vogue, че дружно със брачна половинка си Алексис се пробват да имат още едно дете и неотдавна лекарите са ги успокоили, че когато са подготвени, могат да подхващат тази крачка. " Определено не желая да съм бременна още веднъж като спортистка ", съобщи тогава тенисистката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР