Серина Уилямс разкри, че в деня след последния ѝ мач

...
Серина Уилямс разкри, че в деня след последния ѝ мач
Коментари Харесай

Серина: Не можех да повярвам, че загубих мача срещу Томлянович


Серина Уилямс разкри, че в деня след последния ѝ мач ѝ е било доста мъчно да одобри новата действителност. Носителката на 23 трофеи от Големия шлем завърши кариерата си със загуба от Айла Томлянович в трети кръг на US Open (5-7, 7-6, 1-6), само че преди този момент записа един финален огромен успех, елиминирайки международната №2 Анет Контавейт.

„ Сутринта след мача с Томлянович не бях по никакъв начин удовлетворена от резултата. Отидох на US Open с настройката да продължа да надвивам и да стигна допустимо най-далеч. Не можех да допускам, че изгубих този мач след мощния втори сет, който изиграх “ – сподели някогашната №1 пред Daily Mail.

„ Това беше превъзходен миг и доста хубав спомен. Не скърбя за нищо, само че все пак мисля, че можех да се оправя по-добре онази вечер “ – добави по-младата от сестрите Уилямс.

Макар на няколко пъти да загатна, че може още веднъж да я забележим в Тура, седемкратната шампионка на Уимбълдън съобщи, че сега се любува на живота след тениса и не мисли за завръщане.

„ Когато погледна тенис корт, усещам облекчение. Не мога да ви опиша какъв брой съм щастлива, че към този момент не ми се постанова да упражнявам по два часа дневно. Отдадох целия си доскорошен живот на тениса, само че в този момент пристигна моментът да се посветя на нещо друго “ – показа Серина.

Едно от тези неща би могло да е увеличение на числеността на фамилията. Американката показа, че нейната щерка Олимпия демонстрира все по-голямо предпочитание да бъде по-голяма сестра.

„ Преди няколко дни Олимпия ми съобщи „ Всички с изключение на мен имат брат или сестра “, а аз ѝ отговорих „ Миличка, работя по въпроса. Мама посвети доста време на тениса, тъй че в този момент тези неща лишават по-дълго от предстоящото “ – приключи с усмивка носителката на седем трофеи от Australian Open.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР