Серина Уилямс отхвърли всякакви слухове за окончателното ѝ оттегляне, като

...
Серина Уилямс отхвърли всякакви слухове за окончателното ѝ оттегляне, като
Коментари Харесай

Серина Уилямс след отпадането на Уимбълдън: Ще играя на US Open

Серина Уилямс отхвърли всевъзможни клюки за окончателното ѝ отдръпване, като настоя, че е " извънредно стимулирана " да играе на US Open по-късно тази година, макар разтърсващото проваляне на Уимбълдън.

В първия си сингъл мач от една година насам американската тенисистка отстъпи със 7-5, 1-6, 7/6 (10/7) на неопитната Хармони Тан в първия кръг на Уимбълдън.

" Откритото състезание на Съединени американски щати е мястото, където завоювах първия си шампионат от Шлема, то е суперспециално за мен. Определено имам огромна мотивация да подобря формата си и да играя вкъщи ", сподели 40-годишната американка.



Седемкратната шампионка беше приветствана, когато излезе на Централния корт за вечерния мач, само че изглеждаше изнервена и не беше в добра физическа форма през целия 3-часов дуел.

Победителката от мача Хармони Тан беше извънредно щастлива от развоя на събитията, като отдаде заслуженото на Серина Уилямс.

" За мен е сбъдната фантазия, тъй като съм я гледала единствено по малкия екран, когато бях дребна. Тя е същинска легенда, спечелила е 23 шампионата от Големия шлем ", показа Тан.



Снимки: БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР