Серина Уилямс е родила втората си дъщеря, съобщи съпругът ѝ

...
Серина Уилямс е родила втората си дъщеря, съобщи съпругът ѝ
Коментари Харесай

Серина Уилямс стана майка за втори път

Серина Уилямс е родила втората си щерка, заяви брачният партньор ѝ във вторник. Той добави, че двете са „ щастливи и здрави “, откакто сложното раждане на първото дете на тенис звездата я накара да се бори за живота си, съобщи БГНЕС.

„ Благодарен съм да оповестя, че домът ни е изпълнен с обич. Имаме щастливо и крепко новородено момиченце и щастлива и здрава майка “, написа брачният партньор ѝ, създателят на Reddit Алексис Оханян, в Instagram. Той качи своя фотография с лъчезарната Уилямс, прегърнала и двете си дъщери.

Обръщайки се към 41-годишната си брачна половинка, той ѝ сподели, че тя „ ми е направила още един непостижим подарък. Ти си ГМОАТ (GMOAT) “, нов майчин поврат на спортното отличие Greatest Of All Time (GOAT) (най-велик за всички времена).

През 2017 година Серина Уилямс, една от най-великите тенисистки в историята, завоюва Откритото състезание на Австралия, една от многото си трофеи от Големия шлем, до момента в който беше бременна с първото дете на двойката, Алексис Олимпия Оханян младши.

Но месеци по-късно тя едвам не умира, откакто развива кръвен съсирек в белия си дроб. Налага се да роди щерка си Олимпия посредством незабавно цезарово сечение.

След белодробната емболия тя прекара шест седмици прикована към леглото. Но единствено пет месеца по-късно се завърна към надпреварите на двойки за Fed Cup дружно със сестра си Винъс.

Уилямс се отдръпна от тениса предходната година, откакто се трансформира в суперзвезда за цяло потомство.

„ Готова съм да бъда майка и да опозная една друга версия на себе си “, сподели тя след последния си мач предходната година.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР