Серина Уилямс е родила втората си дъщеря, съобщи съпругът ѝ

...
Серина Уилямс е родила втората си дъщеря, съобщи съпругът ѝ
Коментари Харесай

Серина Уилямс стана майка за втори път

Серина Уилямс е родила втората си щерка , заяви брачният партньор ѝ във вторник, като добави, че двете са " щастливи и здрави ", откакто сложното раждане на първото дете на тенис звездата я накара да се бори за живота си, съобщи Агенция Франс Прес.

" Благодарен съм да оповестя , че домът ни е изпълнен с обич: щастливо и крепко новородено момиченце и щастлива и здрава майка ", написа брачният партньор ѝ, създателят на Reddit Алексис Оханян, в Instagram дружно със своя фотография с лъчезарната Уилямс, прегърнала и двете си дъщери.

Обръщайки се към 41-годишната си брачна половинка, той ѝ сподели, че тя " ми е направила още един непостижим подарък - ти си ГМОАТ ", нов майчин поврат на спортното отличие Greatest Of All Time (най-велик за всички времена).

През 2017 година Уилямс, една от най-великите тенисистки в историята, завоюва Откритото състезание на Австралия - една от многото си трофеи от Големия шлем - до момента в който беше бременна с първото дете на двойката, Алексис Олимпия Оханян младши.
 
Serena Williams gives birth to her second child: Adira River Ohanian
— philip lewis (@Phil_Lewis_)

Но месеци по-късно тя едвам не умира, откакто развива кръвен съсирек в белия си дроб, откакто ражда Олимпия посредством незабавно цезарово сечение.

След белодробната емболия тя прекара шест седмици прикована към леглото, само че се пребори и единствено пет месеца по-късно се завърна към надпреварите на двойки за Fed Cup дружно със сестра си Венера.

Уилямс се отдръпна от тениса предходната година, откакто се трансформира в суперзвезда за едно потомство.

" Готова съм да бъда майка и да опозная една друга версия на себе си ", сподели тя след последния си мач предходната година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР