Сериен убиец, който е бил осъден на смърт от почти

...
Сериен убиец, който е бил осъден на смърт от почти
Коментари Харесай

Сериен убиец, осъден на смърт в продължение на 40 години, е обявен за заподозрян в убийство през 1974 г., докато се бори за помилване

Сериен палач, който е бил наказан на гибел от съвсем 40 години, е забъркан в ликвидиране от десетилетия на неуредено дело в сряда от калифорнийските управляващи, до момента в който комисията за условно освобождение в Айдахо обмисля дали той към момента би трябвало да бъде екзекутиран.

Осъденият палач Томас Крийч бе избран като обвинен в сряда във съдбовната пукотевица през 1974 година на Даниел Уокър, който беше убит в микробуса си около Междущатска магистрала-40 в Калифорния.

Пътникът с Уокър, 21, съумя да избяга и да засече преминаваща кола, само че Уокър не оцеля след раните си.

Пукнатината в студения случай от офиса на шерифа на окръг Сан Бернардино идва, откакто следователите се борят да „ разработят каквито и да е работещи следи “ в продължение на няколко години, когато ще прегледат случая, споделиха управляващите.

Звеното на шерифа възобнови следствието си предишния ноември, като получи повече информация за убийството, довело ги до Крийч, който се намираше в затвор в Айдахо, откакто в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР