Сериалът Великолепният век: Кьосем се завръща с втори премиерен сезон

...
Сериалът Великолепният век: Кьосем се завръща с втори премиерен сезон
Коментари Харесай

Великолепният век: Кьосем

Сериалът „ Великолепният век: Кьосем ” се завръща с втори премиерен сезон на 17 април по Би Ти Ви. Рекорден бюджет от 1 милион лири е изразходван за снимането на всеки от епизодите на един от най-успешните турски сериали по света. В облика на Кьосем ще се превъплати Нургюл Йешилчай, позната като Гюлсерен от „ Твоят мой живот ”.

В първия сезон фокусът на сериала беше върху връзката на Кьосем султан и султан Ахмед Първи. Пристигнала в детска възраст в Истанбул като подарък за султанския харем, на 15 години Кьосем към този момент е любимка на Султан Ахмед Първи, а острият й разум, проницателността и силата й бързо я трансформират във владетелка на султанското сърце.

Във втория сезон обстановката в харема се трансформира след гибелта на султан Ахмед Първи. Валиде Кьосем желае да ръководи империята от името на сина си Мурад. В историята на империята за първи път има война за власт сред майка и наследник. Силата на Кьосем султан ще бъде разтърсена от стоманения пестник на султан Мурад, който ще направи всичко, с цел да поеме властта в свои ръце.

Султан Мурад ще заплати скъпо за властта си – той ще изгуби децата си, ще потушава пожари, протести и даже война. Ще подреди да убият братята му, само че по време на неговото ръководство Османската империя ще просперира.
Сериалът демонстрира и красивата обич на Мурад с принцеса Фария, изиграна от Фарах Зейнеп Абдулах. Родената през 1989 година актриса е позната от „ Времето лети ” и „ С Русия в сърцето ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР