Сериалът "Приятели" сякаш винаги ще си бъде актуален, колкото и

...
Сериалът "Приятели" сякаш винаги ще си бъде актуален, колкото и
Коментари Харесай

Въпросът на десетилетието: Заедно ли са все още Рос и Рейчъл от Приятели?

Сериалът "Приятели " като че ли постоянно ще си бъде настоящ, колкото и години да минават. Талантливите му сценаристи биват непрекъснато разпитвани и връщани назад под светлините на прожекторите, тъй като почитателите желаят да знаят какво се случва с любимците им след финала и дали вероятно ще получим продължение на историята.

Сега Дейвид Крейн, един от основателите на сериала, приказва за това дали Рос и Рейчъл са към момента дружно, тъй като въпреки и да са минали 14 години от иконичната сцена, в която Рейчъл слезе от самолета, с цел да бъде с Рос, с днешната дата не сме сигурни дали двойката е към момента дружно, поради изпълнената им с премеждия история.



Крейн, който сътвори сериала дружно със сценариста Марта Кауфман, даде изявление, в което най-накрая разкри какво се случва с обичаните ни герои след финала.

Той беше запитан дали Рос и Рейчъл, изиграни от Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън са към момента дружно. Техният романс се развиваше във всички 10 сезона и хората се чудят дали са останали дружно 14 години по-късно. А отговорът му сигурно ще зарадва феновете на "Приятели ":

„ Да, стига де, те работиха в действителност крепко за това и то цели 10 години”, разкрива сценаристът.



Същото се отнася и за Чандлър и Моника, за които почитателите имаха подозрение, че са останали дружно след толкоз години. Дейвид Крейн съобщи, че съгласно него и "те се оправят ужасно и живеят отлично дружно. "

Въпреки това Крейн има неприятни вести за хората, очакващи продължение.

Това в никакъв случай няма да стане, отсече сценаристът. Никога. Завършихме го. Край. Не ви би трябвало да виждате още, тъй като всичко завърши с благополучен край.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР