Сериалът “Откраднат живот се класира в топ 3 на сериалите

...
Сериалът “Откраднат живот се класира в топ 3 на сериалите
Коментари Харесай

Откраднат живот в топ три на фестивал в Солун

Сериалът “Откраднат живот ” се класира в топ 3 на сериалите с най-хубав сюжет на фестивала “Медиамикс ” в Солун. В конкуренцията участваха телевизионни продукции от целия свят, заяви Нова тв. 
 Нова хубавица влиза в Откраднат живот, който потегля от 11 септември
За обичайните награди “Златен чадър ” се бориха и още родни продукции. Сред тях шоуто “Като две капки вода ” и онлайн сериалите “Следвай ме ” и “Килерът ”. Фестивалът “Медиамикс ” се организира за 24-та поредна година. Събитието събира на едно място десетки от най-популярните продуценти, артисти и медийни специалисти на Балканите.

„ Много сме щастливи че бяхме номинирани. Радваме се, че се показваме на пазара - видяха ни в огромното европейско телевизионно кино ”, показа Христина Апостолова.

„ Щастливи сме, че сме тук. Искам да благодаря на целия екип на сериала и на NOVA. Искам да изиграя още и още. Най-важната част от нашата работа е да надграждаме това, което са ни постлали, популярност Богу прелестно, сценаристите. Разочарован съм от това, което съумяваме да съсипем, тъй като ние актьорите постоянно съсипваме хубавия сюжет ”, сподели Юлиан Вергов.

„ Всичко стартира от хартията, само че това, което е доста значимо, е, че “Откраднат живот ” е всекидневен сериал и се съревноваваше със седмични сериали, най-хубавите европейски продукции. Това да бъдем номинирани в топ 3 е необикновено достижение ”, сподели Иван Спасов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР