Сериалът Клюкарката остава в паметта на зрителите като една от

...
Сериалът Клюкарката остава в паметта на зрителите като една от
Коментари Харесай

Какво се случва с актьорите от ,,Клюкарката”

Сериалът " Клюкарката " остава в паметта на феновете като една от най-обичаните телевизионни продукции на последните десетилетия. Напоследък почитателите от ден на ден си задават въпроса: " Какво се случва с актьорите през днешния ден? "

След като завладя сърцата на милиони фенове с изисканите си интриги, любовни и персонални драми и горещите злословия на елитното общество на Манхатън, този сериал провокира безпределно любознание за орисите на актьорите зад неповторимите персонажи. В тази публикация ще разгледаме къде са през днешния ден звездите от " Клюкарката ":
Блейк Лайвли (Серена ван дер Уудсен)  Блейк Лайвли
Актрисата, която се превъплъти в Серена ван дер Уудсен, е доста заета след края на Gossip Girl. Няколко месеца преди финала през 2012 година, Лайвли се омъжи за артиста Райън Рейнолдс и в този момент те са горди родители на четири деца: Джеймс, Инес, Бети и бебето, родено през 2023 година, чиито име и пол не са разкрити. През последните години тя взе участие в хитовите филми The Age of Adaline, The Shallows, A Simple Favor и The Rhythm Section.
Пен Баджли (Дан Хъмфри)  Пен Баджли
След „ Клюкарката “ той игра във кино лентата Greetings from Tim Buckley. Самият той е музикант и е образувал основаната в Бруклин група MOTHXR през 2013 година Ролята на Баджли като Джо Голдбърг в сериала на Netflix You, основан на романа на Каролайн Кепнес, пожъна голям триумф. Новият сезон е доказан и се чака да излезе тази година. През 2017 година Баджли се ожени за певицата и текстописец Домино Кирке и двамата имат наследник. Освен това сега е съ-домакин на подкаста Podcrushed.
Лейтън Мийстър (Блеър Уолдорф)  Лейтън Мийстър
След като изигра Блеър Уолдорф, Мийстър взе участие в доста филми. През 2014 година звездата от „ Клюкарката “ дебютира на Бродуей в пиесата „ За мишките и хората “. Тя е и музикант, като през 2014 година издаде своя дебютен акустичен студиен албум Heartstrings. Мийстър се омъжи за Адам Броуди през 2014 година и двамата имат две деца.
Ед Уестуик (Чък Бас)  Ед Уестуик
Уестуик стана прочут като Чък Бас и откакто си сътвори този безапелационен облик, той продължи да се появява в разнообразни продукции. Участва и в английския сериал White Gold. През есента на 2017 година полицейското ръководство на Лос Анджелис стартира следствие за обвинявания в полово принуждение, отправени от няколко дами против него, които той отхвърли. През юли 2018 година окръжният прокурор на Лос Анджелис отхвърли да преследва Уестуик, откакто откри, че няма задоволително доказателства за повдигнатите обвинявания. Уестуик излиза от няколко години с актрисата и модел Ейми Джаксън. Двамата се сгодиха през януари тази година по време на ски пътешестване в Швейцария.
Чейс Крауфорд (Нейт Арчибалд)  Чейс Крауфорд
След края на сериала, Крауфорд се появи в няколко шоута, в това число Blood & Oil и Casual. През 2019 година той стартира да играе в сериала на Amazon Prime The Boys като част от основния актьорски състав. Любопитно е да отбележим, че Чейс постоянно е бил много предпазлив във връзка с персоналния си живот.
Тейлър Момсен (Джени)  Тейлър Момсен
Малката Джей измина дълъг път, пробвайки се да си откри място в компанията на Блеър. Момсен е единствено на 14, когато влиза в ролята на Джени Хъмфри в Gossip Girl, макар че напуща шоуто през 2010 година, защото музиката е най-голямата й пристрастеност от ранна възраст. Тя образува и оглавява групата The Pretty Reckless, когато е на 17. Те издават четири студийни албума.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР