Сериалът Игра на тронове“ (Game of Thrones) е уличен в

...
Сериалът Игра на тронове“ (Game of Thrones) е уличен в
Коментари Харесай

„Игра на тронове” плагиатствал от индийски сериал?

Сериалът „ Игра на тронове “ (Game of Thrones) е махленски в плагиатство на сцена от индийски ефирен сериал. Зрители са показали прилики с продукция, която споделя за приключенията на Аладин. В Инстаграм е оповестено съответното видео.

               

A post shared by (@jithalel_official) on Jun 14, 2019 at 3:13am PDT

В третата серия на осми сезон на " Игра на тронове " Аря Старк убива краля на нощта , лидера на армията на Белите бродници. В сцената героинята с кама в ръка ненадейно скача върху него, само че той съумява да я хване за шията. Аря задъхано се пробва да промени изхода на стълкновението. В резултат на това, тя изкусно хвърля оръжието от драконово стъкло в другата си ръка и го забива в тялото на злодея.
 
Фенове на сериала обаче са разкрили прилики с работата на индийски режисьори. След гледането на видеото, доста хора са се съгласили, че сцените от поредицата за Аладин и „ Играта на тронове “ са доста сходни.

 
„ Героят убива скелет с нож. Струва ми се, че тук е нарушено авторското право “, пишат някои от тях.
 
Сериалът за Аладин се появява в средата на 2018 година По същото време се снима и последният епизод на " Игра на тронове ". Точната дата на снимане не е оповестена, защото детайлите за основаването на сериала са класифицирани, напомня БГНЕС.

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР