Сериалът Игра на тронове“ е щял да има още пет

...
Сериалът Игра на тронове“ е щял да има още пет
Коментари Харесай

Разногласия с продуцентите са лишили „Игра на тронове“ от още пет сезона

Сериалът „ Игра на тронове “ е щял да има още пет сезона, в случай че за това не са били попречили различия с продуцентите. Това съобщи американският публицист Джордж Р. Р. Мартин, създател на романа „ Песен за огън и лед “, въз основа на който е сниман сериалът. Порталът news.com.au. написа за направеното изказване от създателя.
" Понякога креативните възгледи може да не съответстват, което води до доста спорове. Последната серия не беше напълно вярна. Ако продуцентите ме бяха послушали, сериалът можеше да има още пет сезона ", разяснява той.
Авторът изясни още, че е бил заставен да направи компромис и да пожертва няколко сюжетни линии на героите.
" На различията въздействат и студиата. Те преследват своите цели, които нямат нищо общо с истинската история ", добави писателят.
По мненията на публицистите, коментарът на Мартин ще резонира с мнения измежду почитателите, недоволни от финала на предишния сезон, изключително когато продуцентите „ убиха “ обичаната им героиня Денерис Таргариен.
Това обаче не попречи на „ Игра на тронове “ да завоюва няколко награди „ Еми “ тази година, в това число премията за най-хубав трагичен сериал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР