Сериалът Фрейзър се завръща на екрана след почти 20-годишна пауза,

...
Сериалът Фрейзър се завръща на екрана след почти 20-годишна пауза,
Коментари Харесай

20 години по-късно: Фрейзър се завръща

Сериалът " Фрейзър " се завръща на екрана след съвсем 20-годишна пауза, като артистът Келси Грамър още веднъж ще е в основната роля на Фрейзър Крейн, съобщи Би Би Си.

Телевизионните критици като цяло приветстваха рестартирането на ситкома, макар че за някои от тях той е малко стар.

Британският в. " Гардиън " написа, че е " наслаждение да се  гледа " и похвали " безупречното осъществяване " на Грамър.

В. " Файненшъл таймс " твърди, че в новите серии " няма нищо от остарелия сексапил ", а " Ролинг стоун " го назовава " неотложен, без ентусиазъм ".

Оригиналният " Фрейзър " се излъчваше в продължение на 11 сезона от 1993 до 2004 година, напомня Българска телеграфна агенция.

Първите два епизода от новия сезон на продукцията ще бъдат пуснати в петък на стрийминг платформата " Парамаунт плюс ".

Действието на истинския сериал се развиваше в Сиатъл, само че в края му, през 2004 година, феновете видяха по какъв начин Фрейзър Крейн отпътува за Чикаго.

В новите серии Фрейзър е в Бостън. Той идва от Чикаго, където, както изяснява, е прекарал последните 15 години, работейки като ефирен психиатър.

Решил е да се върне в Бостън, с цел да бъде по-близо до към този момент порасналия си наследник Фредерик, който е напуснал Харвардски университет, с цел да стане пожарникар.

/ХК/
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР