Сериалът Домът на дракона ще се завърне за втори сезон,

...
Сериалът Домът на дракона ще се завърне за втори сезон,
Коментари Харесай

Зелена светлина за втори сезон на Домът на дракона само след един излъчен епизод

Сериалът " Домът на дракона " ще се завърне за втори сезон, откакто започва с голям триумф, разгласи " Уорнър медия ", компанията притежател на Ейч Би О, представена от Франс прес.

" Повече от горди сме от постигнатото от целия екип на " Домът на дракона " с първия сезон. Не можем да бъдем по-ентусиазирани от концепцията да продължим епичната сага за династията Таргариен с втори сезон ", заяви програмният вицепрезидент на Ейч Би О Франческа Орси.

Три години след края на поредицата " Игра на тронове " почитателите чакаха с неспокойствие старта на новия сериал, чието деяние се развива двеста години по-рано и споделя историята на династия Таргариен и техните 17 дракона.

Почти 10 милиона фенове в Съединени американски щати са гледали първия епизод от " Домът на дракона " в неделя, което е най-голямата публика за нов сериал в историята на Ейч Би О, заяви " Уорнър медия ".
               

На 2 септември с голямо неспокойствие се чака стартът и на различен нов фентъзи сериал, " Пръстените на силата ", от вселената на литературната и кино сага " Властелинът на пръстените " на Дж. Р. Р. Толкин.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР