Сериалът Агент Хамилтън ще направи своя дебют в българския ефир

...
Сериалът Агент Хамилтън ще направи своя дебют в българския ефир
Коментари Харесай

Наелектризиращи шпионски приключения с „Агент Хамилтън“ от 13 февруари по DIEMA

Сериалът „ Агент Хамилтън ” ще направи своя дебют в българския ефир от 13 февруари (понеделник) в 20:00 ч. по DIEMA. Създаден по бестселъра на шведския създател Ян Гиу, този високо оценен сериал се отдалечава от класическия шпионски трилър и навлиза в актуалния свят на шпионаж и геополитически игри. Действието се развива в Швеция, Германия, Русия и Съединени американски щати, където шведски сътрудник попада в епицентъра на назряваща огромна интрига. Епизодите на вълнуващата поредност феновете ще могат да проследят всяка делнична вечер от 20:00 ч.
 Агент Хамилтън DIEMA
Сюжетът се концентрира върху преди малко завърналия се от Съединени американски щати сътрудник Карл Хамилтън, който е замесен в следствието на поредност бомбени атентати и хакерски атаки в Стокхолм. Под управлението на деец от шведското скрито разузнаване и благодарение на елитния му екип, той взема решение да отбрани страната си. Скоро Хамилтън се озовава в средата на животозастрашаваща задача против незабележим зложелател със следи, водещи до съветските, шведските и американските разследващи сили. Агентът ще би трябвало да открие коя организация стои зад надвисналата опасност, преди тя да е довела до идната Студена война.
 Агент Хамилтън DIEMA
Главната роля в сериала е изиграна от норвежката звезда Джейкъб Офтебро, взел участие в номинирания за „ Оскар “ филм „ Кон-Тики “ и епичния боен сериал „ 1864 “. Участие в „ Агент Хамилтън “ взимат още дуото от шведската телевизионна поредност „ Wallander “ Кристер Хенриксън и Нина Занджани, както и Катя Винтер („ Sleepy Hollow ”, „ Декстър “). Зад основаването на сериала стоят сценаристите Пер Ханефьорд („ Тайното дете “) и Петер Розенлунд, както и режисьорът на „ Последното кралство “ Ерик Лейжонборг.
 Агент Хамилтън DIEMA
„ За мен беше чест, пристрастеност и тласък да осъществявам този емблематичен сериал. Бях толкоз разпален да го направя и изключително да работя по сюжета на Петер Розенлунд. Разбира се, от самото начало всички истории в него се описват по разнообразни способи, което придава на всяка от една тях своя уникалност. Опитах се да им придам специфичен реален жанр. Сериалът в действителност се управлява от героите, а не от екшъна и това е още по-вълнуващо “, споделя Лейжонборг в изявление за Nordisk Film & TV Fond.
 Агент Хамилтън DIEMA
Гледайте премиерния шпионски сериал „ Агент Хамилтън ” от 13 февруари, понеделник, в 20:00 ч. по DIEMA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР