Серхио Рамос е човек с разностранни интереси. Футболистът на ПСЖ

...
Серхио Рамос е човек с разностранни интереси. Футболистът на ПСЖ
Коментари Харесай

Неподозирана страст: Серхио Рамос се оказа любител на...

Серхио Рамос е човек с разностранни ползи. Футболистът на ПСЖ отглежда коне, обича фламенкото и свири на китара.

Освен това е и огромен познавач на изкуството. Испанецът от дълго време колекционира произведения на модерни художници, а неотдавна самичък е почнал да рисува. Нещо, за което Рамос самичък призна. Картините му са отдадени на фамилията - брачната половинка Пилар Рубио и синовете Серхио (7 г.), Марко (6 г.), Алехандро (3 г.) и Максимо Адриано, който ще няма 2 година

Серхио рисува в свободното си време в Париж, което се оказа прекалено много заради травмите, които налегнаха Серхио в последно време. От лятото, когато напусна Реал Мадрид, с цел да се причисли към ПСЖ, той е бил на терена единствено в 5 мача.

Рамос почнал да се интересува от изкуство с помощта на брачната половинка си, която го води в музеи. Сега футболистът има вяра, че рисуването го обогатява като персона. И даже има впечатляваща сбирка. Той избира актуалното изкуство, само че почита и класическото.

" Запознах се с изкуството с помощта на Пилар. Първите визити в музеите бяха нейна самодейност. Обичам да изучавам, да сътворявам сбирки, само че за мен изкуството не е инвестиция или метод за декориране на къща. Това е инвестиция в себе си, която те обогатява като персона. Прекрасно е да пътуваш, да посещаваш музеи и да се срещаш с художници. Някои хора харчат пари за празненства, вечери или пътувания. И аз правех това, само че в този момент обичам да се любувам на музеи, творби на изкуството и изящни картини от минали епохи ", прям е футболистът.

Рамос, който е измежду най-татуираните футболисти в света, към този момент има върху тялото графит от легендата Банкси, на който маскиран протестиращ хвърля не коктейл Молотов, а букет цветя. Дру татус изобразява слон слон от картината на Салвадор Дали - " Слонове ".

Рамос има страхотна сбирка от картини, срес които е и имитация на " Тайната вечеря ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР