Сергова споделя, че е изпитала респект към себе си след

...
Сергова споделя, че е изпитала респект към себе си след
Коментари Харесай

Тя намери мъж, който я обича с всичките й недостатъци, не е като Евгени от Ергенът

Сергова споделя, че е „ изпитала почит към себе си ” след края на сантименталното предаване

Елена Сергова разкри повече за възприятията си към Евгени Генчев след края на „ Ергенът ”, пише kliuki.ws. Тя не скри, че мъчно е претърпяла обстоятелството, че пианистът я е отхвърлил, само че това й е дало сили да продължи напред. Елена е безапелационна, че е „ победителката ” в шоуто и не се усеща „ жертва ”, както доста от феновете я дефинираха след края на „ Ергенът ”.

Сергова споделя, че е „ изпитала почит към себе си ” след края на сантименталното предаване, с помощта на което е съумяла да „ повдигне самочувствието си ”. С помощта на „ Ергенът ” Елена е видяла, че „ може да се оправи с всичко ”, даже с това да бъде отхвърлена от някого, към който е „ имала усеща ”. Сега тя е щастлива, че е с мъж, който я приема такава, каквато е. „ Много е крепко, в случай че си намериш мъж, който те приема цялата ”, споделя Елена, радвайки се, че към този момент е срещнала подобен мъж – който я приема с всичките и преимущества и дефекти.

Елена споделя, че е сигурна, че ще бъде на финала на „ Ергенът ”, още когато потегля за фотосите на сантименталното предаване. Сергова е безапелационна, че в шоуто няма нищо нагласено и няма сюжет, а всичко се случва непринудено. Тя разкрива също, че се радва и че Евгени и Валерия за дружно, че са се намерили и се обичат. Елена не съжалява, че не е спечелила „ Ергенът ” и е щастлива, че е взела участие, тъй като предаването я е тласнало напред и й е помогнало да придобие още по-голямо самочувствие и да се заобича повече.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР