Сергей Станишев трябва да бъде водач на листата на БСП

...
Сергей Станишев трябва да бъде водач на листата на БСП
Коментари Харесай

Проф. Радослав Гайдарски: Станишев, не Елена Йончева, трябва да води евролистата на БСП

Сергей Станишев би трябвало да бъде лидер на листата на Българска социалистическа партия за евроизборите. Не е редно Елена Йончева да води, той е ръководител на ПЕС. Но това не мога да го кажа аз. При нас има гласоподаване, в случай че огромната част от членовете поддържат Сергей Станишев, Нинова ли ще каже не. 

Това съобщи проф. Радослав Гайдарски, член на ИБ на Българска социалистическа партия и някогашен министър на опазването на здравето, по телевизия Европа. Няма съпротива в Българска социалистическа партия, има цялостна народна власт, всеки може да се изправи против Корнелия Нинова и да си приказва с нея, да се скарат дори, сподели още Гайдарски. На конгреса Нинова и посоченият за основен опозиционер Георги Гергов се прегърнаха и дори май се целунаха, добави той. 

Сергей Станишев би трябвало да е лидер на листата на Българска социалистическа партия за евроизборите, съобщи нощес по Българска национална телевизия и евродепутатът Георги Пирински

Никой не е хвърлил Елена Йончева на кучетата, тя си е проверяващ публицист, показа следствието си за Боил Банов на Изпълнителното бюро. Има нещо мътно в ГЕРБ, с цел да се хвърлят с такова озлобление да се бранят от едно следствие. Можеше да се потвърди дали има или няма нещо, тя не загатва името на Ангел Ангелов, в случай че не е той източник, както настояват Боил Банов и ГЕРБ, какво ще стане. Ще станат за срам ГЕРБ, счита проф. Гайдарски. 

Като някогашен здравен министър той разяснява, че в България е нужно да бъде основан един, само че добре работещ център за белодробни трансплантации, а не два, както даде обещание в петък министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев. По-големият проблем, който към момента не е ясно по какъв начин ще бъде решен, е в неналичието на донори, изясни Гайдарски. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР