Сергей Станишев няма да се кандидатира за президент на Партия

...
Сергей Станишев няма да се кандидатира за президент на Партия
Коментари Харесай

Сергей Станишев няма да се кандидатира за президент на ПЕС

Сергей Станишев няма да се кандидатира за президент на Партия на европейските социалисти (ПЕС). Това разгласи той на конференция.

Той е получил доста номинации, само че не може да си показа да е излъчен от друга партия с изключение на от Българска социалистическа партия, стана ясно от думите му. Българска социалистическа партия е единствената партия от централна и източна Европа извоюва доверието за опцията за тази позиция, разяснява Станишев. През последните години левицата изгубила доста доверие и европейска еднаквост . Българска социалистическа партия потегли в друга посока, посочи той. 

Няма метод партия, която желае да подражава на партията на Виктор Орбан да излъчи президент на ПЕС , посочи някогашният министър председател. Той изясни, че Корнелия Нинова не е ходила на конгресите на ПЕС. Това будило неразбиране в европейската левица. Няма неуместен миг да казваш истината, показа Сергей Станишев. Той посочи самодейността за европейския обществен дирек като триумф на ПЕС. Европейският обществен фонд беше реформиран, сподели той. 2,5 милиарда лв. са заделени за страната ни по европейския обществен дирек. Станишев е удовлетворен от триумфа на европейската младежка гаранция. Очаквайте детайлности!
 Българска социалистическа партия моли медиите да не дават естрада на служебния кабинет
Българска социалистическа партия моли медиите да не дават естрада на служебния кабинет

Атаката, съгласно Свиленски, е персонално против Българска социалистическа партия, а задачата - да се понижи резултатът на изборите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР