Сергей Спивак (вече 16-3 ММА) размаза двукратния претендент за титлата

...
Сергей Спивак (вече 16-3 ММА) размаза двукратния претендент за титлата
Коментари Харесай

Молдовец размаза Черния звяр и си пожела Джон Джоунс

Сергей Спивак (вече 16-3 ММА) размаза двукратния кандидат за купата в тежка категория на UFC Дерик Люис (26-11 ММА, 17-9 UFC) със събмишън още в първия рунд и даде сериозна поръчка за одобряване на висок статут в “кралската ” дивизия.

Спивак доминираше от първата секунда и свърши работата си безапелационно още 1:57 минути преди края на първия рунд. Така той реализира седмата си победа в най-голямата ММА организация в света (плюс три поражения), в това число трета поредна с авансово прекъсване за по-малко от година.

Молдовецът показва самочувствие и се възползва от светлините на прожекторите след борбата, с цел да си пожелае за идващ противник спечелилия от дуела за овакантения от Франсис Нгану шампионски пояс сред Сирил Ган и Джон Джоунс. Полярната мечка изрази желание да се изправи против Джоунс, който към този момент към три години не съумява да направи дълго чакания си дебют при най-тежките в UFC.

Спивак сложи Черния звяр на гърба му още в началните секунди и го постановяваше с граунд-енд-паунд. Люис се изправи четири път и при всичките случаи оставаше на краката си единствено към секунда, преди още веднъж да бъде повален. Тежките “чукове ” на Спивак разклатиха американеца и 1:57 минути преди края с техниката “триъгълник с ръце ” молдовецът принуди противника си да се съобщи.

Това беше основната борба на галавечерта UFC Fight Night в залата на UFC в Лас Вегас. В третия дуел от главната карта Благой Иванов загуби с единомислещо съдийско решение от Марчин Тибура.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР