Сергей от Фермата“ стана баща на момиченце преди броени дни

...
Сергей от Фермата“ стана баща на момиченце преди броени дни
Коментари Харесай

Сергей от Фермата показа новороденото си бебе

Сергей от " Фермата “ стана татко на момиченце преди броени дни и не пропусна да се похвали, че новороденото му е одрало кожата.

" Не зная дали намирате разлика сред мен и Калина. Майка й твърди, че наподобява на нея, само че е явно на кого се е метнала “, пошегува се младият баща. Той разбра за щастливото събитие, до момента в който снима епизодите на предаването. Това е първо отроче за орнитолога и неговата жена, припомня Hotnews.bg.

" Искам да е крепко стъпил на земята човек, преклонен от триумфите, да се грижи за животните, да живее покрай природата “, разясни тогава фантазиите за щерката Сергей. Фермерът от Маджарово показа, че схванал, че е срещнал половинката си, когато тя без боязън пристигнала в Маджарово.

" Аз й сложих един тест. Бях в ремонт в Маджарово и откакто се запознахме, я поканих там. Беше сив, кален мартенски ден. Щом се появи, знаех, че това е дамата “ – показа 42-годишният Сергей. Сергей е дизайнер по обучение, орнитолог – по избор, а по предопределение е основател и идеалист. Сам реставрира 200-годишна къща, която трансформира в дом за фамилията си и комфортен кей за посетители. Създател е и на единствения уебсайт за птиците в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР