Сергей Брин - 48-годишният съосновател на Google, който е шестият

...
Сергей Брин - 48-годишният съосновател на Google, който е шестият
Коментари Харесай

Шестият най-богат човек в света моли жена си да не му иска издръжка, борбата е за 94 млрд. долара

Сергей Брин - 48-годишният съосновател на Гугъл, който е шестият най-богат човек в света със положение от 94 милиарда $ съгласно Bloomberg, подаде молба за бракоразвод със брачната половинка си Никол Шанахан.

Той разкрива, че повода " непреодолими разлики ", заяви първо Business Insider, отбелязвайки, че двойката има общи активи, които ще бъдат разграничени по метод, който " следва да бъде избран ".

„ Всички въпроси по отношение на имуществените права или отговорности на страните ще се вземат решение посредством конфиденциален арбитраж в сходство с документално съглашение сред страните “, се споделя в документите.

Освен това Брин желае взаимно настойничество над 2-годишната им щерка. Милиардерът акцентира, че не търси съпружеска прехрана от Шанахан и моли тя също да не предявява искания за такава.

Брин и Шанахан са привлекли частен " краткотраен арбитър ", който да управлява делото, съгласно Business Insider.

Първият брак на Брин също приключи с бракоразвод. Той беше със съоснователката на 23andMe Ан Войчицки от 2007 до 2015 година, като двамата имат общ наследник Бенджи, на 13 години, и щерка Клои, на 11.

Руско-американският софтуерен бизнесмен е създател на Гугъл с Лари Пейдж през 1998 година и макар че и двамата се отдръпнаха от управителните си позиции в холдинговата компания Alphabet през 2019 година, Брин към момента резервира контролния пакет акции, съгласно Forbes.

Източник: бТВ
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР