Серена Уилямс не изключва възможността отново да играе в турнири

...
Серена Уилямс не изключва възможността отново да играе в турнири
Коментари Харесай

Серена Уилямс: Може и да се върна на корта

Серена Уилямс не изключва опцията още веднъж да играе в шампионати по тенис.

Носителката на 23 трофеи от “Големият шлем ” е в Сан Франциско на конгрес за започващи компании, където показа своя капиталов фонд Serena Ventures.

“Не съм се отказала. Шансовете да се завърна са доста огромни. Ако ми дойдете на посетители, ще видите, че край дома ми има корт. Реално видяно, аз в никакъв случай не съм мислила в действителност да приключа кариерата си. В деня след отпадането ми от US Open още веднъж бях на корта и осъзнах, че ще играя, без да мисля, че би трябвало да печеля някакъв мач. Много необичайно чувство, само че в това време си дадох сметка, че това е първият ми свободен ден от доста време. За момента пробвам да се възползвам от това и диря способи да намеря някакво равновесие сред предходния и настоящия ми метод на живот ”, разяснява 41-годишната американка.

По-малката от сестрите Уилямс публично не е обявявала края на кариерата си, само че всички смятаха, че след прочувствената разлъка с публиката в Ню Йорк откритото на Съединени американски щати ще бъде последният ѝ шампионат. Нейното има към този момент не участва в международната класация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР