Септември София обърна Миньор Перник и победи с 3:1 в

...
Септември София обърна Миньор Перник и победи с 3:1 в
Коментари Харесай

Септември тресна Миньор Перник в мач с 2 дузпи

Септември София обърна Миньор Перник и победи с 3:1 в последния мач от шестия кръг на Втора лига. Домакините изоставаха в резултата до 28-ата минута, само че в последна сметка се поздравиха с триумфа с помощта на попадение на македонския си нападател - Илиевски, както и два гола на Димитър Костадинов от дузпи.

Септември стартира по-добре срещата и сътвори няколко положения пред вратата на противника, само че по този начин и не съумя да означи гол. Миньор от своя страна изненада домакините в 16-ата минута, откакто Томислав Павлов откри чудесно в наказателното поле Кристиян Слишков, който с акуратен удар означи за 1:0.

В 28-ата Септември изравни. Марио Илиевски бе изведен доста добре зад тила на защитата на перничани и прати топката в мрежата на Даниел Леонтиев.

Малко преди края на първото полувреме Септември стигна до цялостен поврат. Антон Славчев спъна Димитър Костадинов в наказателно поле на Миньор и съдията даде дузпа. Зад топката застана пострадалия, който с майсторска ''паненка'' преодоля Леонтиев. Любопитното в тази ситуация е, че в предишния кръг футболистът на Локомотив (София) - Светослав Диков, опита по същия метод да преодолее Леонтиев от 11-метров углавен удар, само че тогава стражът на пернишкия отбор съумя да отрази удара.

След почивката двата отбора продължиха да основават положения, само че до нов гол по този начин и не се стигна. В последна сметка Септември съумя да вкара и трето попадение в 82-ата минута. То бе още веднъж от углавен удар, който бе даден за жестоко нарушаване на Павлин Чиликов против Кристиан Тасков. Зад топката още веднъж застана Димитър Костадинов, който със мощен удар в десния ъгъл на вратата оформи крайното 3:1.

По този метод столичани сложиха завършек на отрицателната си серия от 2 следващи загуби, позволени от Локомотив (София) и Хебър. Септември се намира на девета позиция в класирането със 7 точки, до момента в който Миньор са 7-ми с 10.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР