Септември ще ни зарадва с допълнителни почивни дни – 6-и

...
Септември ще ни зарадва с допълнителни почивни дни – 6-и
Коментари Харесай

Ето къде можете да пътувате изгодно през септември

Септември ще ни зарадва с спомагателни почивни дни – 6-и и 22-ри. И защото 22-ри е събота, почивен ден ще бъде понеделник, 24-ти. Това е прелестна опция с още ден-два отпуск да организираме най-малко още една къса отмора, преди лятото да си е отишло. А къде ще можем да го създадем преференциално, демонстрира разбор на eSky.

Ако предпочитате българското Черноморие, през септември цените на хотелското настаняване са по-изгодни. Курорти като Златни пясъци, Св. Св. Константин и Елена и Балчик посрещат с нощувки от 15 евро за двойна стая, а по южното Черноморие – Созопол и Синеморец – от 13 евро за нощувка.

Четиризвезден хотел в Боровец с включена закуска пък може да се откри за 30 евро за двойна стая. Девин посреща СПА феновете на цени от 42 евро за нощувка с включена закуска.

Септември е извънредно уместно време за посещаване на Гърция, защото климатът е по-мек, а сезонът по-дълъг. През интервала на почивните дни можете да летите на положителни цени до Атина, а от островите по-изгодна алтернатива е столицата на Крит, Хераклион.

Изгодни самолетни билети до по-далечни дестинации към момента могат да се намерят до Братислава, Рим, Катания и Венеция.

Ако търсите нещо по-екзотично в интервала 22-25 септември можете да посетите Дубай на цени от 187 евро за двупосочен билет. Дестинацията допуска комбиниране от отмора на море и доста атракции, а хотелското настаняване стартира от 16 евро.

Дали на море или планина, в България или в чужбина, не оставяйте резервацията за последния миг, тъй като тогава е допустимо преференциалните цени към този момент да са се изчерпали, а полетите да са запълнени, поучават от eSky.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР