Септември наближава и е време да се настроим положително и

...
Септември наближава и е време да се настроим положително и
Коментари Харесай

Кои са 5 – те вълшебни дни през СЕПТЕМВРИ

Септември наближава и е време да се настроим позитивно и да бъдем в очакване на шанса, който ще ни сполети. 5 ще бъдат тези дни, които ще имат позитивен резултат върху нашата сила.

Ето кои са те:

• 1, 2 септември – намаляваща Луна в Рак

Първи септември ще бъде най-благоприятния, защото на това е първият ден от престоя на Луната в Рак. През тези 24 часа е изцяло допустимо да се почувствате сантиментално настроени, да изпитате предпочитание за флирт или запознанства. Ще желаете да разговаряте със фамилиите си и ще се чувствате същински щастливи от този факт.

• 9 септември – огледална дата

През този ден можете да научите доста секрети както за вас самите, по този начин и за близките. Това е съвършеният ден, в който да научите нещо ново и да усвоите нови умения. Всичко ще се случи с лекост и от единствено себе си. Числото 9 съумява да помогне да се изчистите от подозрения и отрицателна сила.

• 14 септември – опълчване на Слънцето и Нептун
 Най-топлият септември в историята до момента дава знак за плашещи промени на Земята Най-топлият септември в историята до момента дава знак за плашещи промени на Земята
Миналият месец земната повърхнина е била по-топла, в сравнение с през който и да било септември, заяви Програмата за наблюдаване на Земята...

Тези два обекта ще са ситуирани на двата срещуположни края на Земята. Именно това тяхно разположение ще ви помогне да се почувствате заредени с доста нови сили и сила. Ако досега сте имали компликации с работата или бизнеса, на този ден нещата доста ще се изгладят и подобрят. Възможно е даже да се отърсите от неприятните привички, както и да преодолеете гордостта си.

• 22 септември – есенно равноденствие

Според астролозите този ден наложително би трябвало да бъде прекаран в компанията на най-любимите ни същества и нищо не е в положение да попречи за това. Тогава денят е еднакъв на нощта и силата на Слънцето е най-хармонична. Изпълнете с доброта сърцата си, тъй че Вселената да бъде на ваша страна.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР