„Септември“ и „Искър 1923“ не успяха да излъчат победител и

...
„Септември“ и „Искър 1923“ не успяха да излъчат победител и
Коментари Харесай

„Септември“/Гложене/ и „Искър 1923“/Роман/ завършиха 2:2

„ Септември “ и „ Искър 1923 “ не съумяха да излъчат победител и приключиха наедно 2:2 в Гложене. Двубоят от вторият кръг на „ А “ регионална група на Врачанско стартира по-добре за гостите от Роман, които първи откриха резултата посредством Владислав Стоянов в 9 минута.
„ Септември “ отговори стремително и изравни резултата в 20 минута след красива офанзива, минала през няколко футболиста и приключена със страховит отдалечен удар на Милен Ангелов за 1:1. Домакините съумяха да стигнат до цялостен поврат в срещата, откакто Деян Иванов засече остро центриране и не остави никакъв късмет на противниковият вратар за 2:1 в 55 минута.
Гостите не се предадоха и стигнаха до равнене на резултата в 65 минута, когато за повторно беше прецизен Стоянов. „ Септември “ излезе на терена без най-опитния си състезател Красимир Дилянов, който има травма, а поради персонални задължения отсъстваха вратарят Юли Ангелов и нападателят Цветелин Стефанов.
Двата състава останаха удовлетворени от съдийската бригада, с основен рефер Славян Добрев и с помощници Ангел Ангелов и Калоян Мермерски. Делегат на дуелът беше Генади Лилов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР