Септември е и отново идва време да отпразнуваме великолепието на

...
Септември е и отново идва време да отпразнуваме великолепието на
Коментари Харесай

Орлин Горанов и Кристина Димитрова откриват празниците на Стария град

Септември е и още веднъж идва време да отпразнуваме великолепието на Старинния Пловдив. " Елате да се зарадваме ЗАЕДНО на младото, живо и щастливо лице на Стария град! “ приканват уредниците от ОИ " Старинен Пловдив “.

През 2018 година празниците на Стария град са от 17 до 23 септември и ще преминат под мотото " По трихълмието на времето “. За следващ път екипът на общинския институт ще въодушеви и предизвика пловдивчани и гостите на града да се допрян или да преоткрият магията на най-красивото място в Пловдив.

Празниците не престават цяла седмица и са отворени за всички, които желаят да почерпят от неповторимата атмосфера. В програмата са включени доста и разнородни събития, които ще се нареждат на разнообразни местоположения. Събитийният маратон е за хора от всички възрасти и ползи.

Едни от най-възхитителните обекти в Стария Пловдив Данчова къща, Къща " Клианти “, Балабанова къща, Къща " Недкович “, Къща " Хиндлиян “, Културен център " Бялата къща “, Галерия " Златю Бояджиев “, Античен спектакъл, Малка базилика и доста други ще отворят още по-широко вратите си за изкуство и за прелестната аудитория.

Днес от 20.30 часа, Античният спектакъл посреща Орлин Горанов и Кристина Димитрова за формалното разкриване на Празници на Стария град 2018 и по трихълмието на времето ще се лее музика, а сърцата ще танцуват. Входът за концерта е свободен! Събитието се финансира от Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2018 година. Plovdiv24.bg е медиен сътрудник на събитието.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР