Сензацията в спринта Юджийн Амо-Даджи настоява, че неговият цивилен“ статут

...
Сензацията в спринта Юджийн Амо-Даджи настоява, че неговият цивилен“ статут
Коментари Харесай

„Най-бързият счетоводител в света“ идва от Обединеното кралство и преследва място за Олимпийските игри в Париж през 2024 г.

Сензацията в спринта Юджийн Амо-Даджи упорства, че неговият „ граждански “ статут може да му помогне да шокира света на Олимпийските игри в Париж това лято.

31-годишният Амо-Даджие продължава с горделивост да носи прозвището „ най-бързият счетоводител в света “, макар че се реалокира на почасова роля в устрема си за олимпийско място. Докато множеството надали биха могли да мечтаят да жонглират с толкоз спорни претенции, Амо-Даджи има вяра, че две шапки са по-добри от една.

„ Това е едно от тези неща, за които обичам да викам “, сподели роденият в Рейнхам, който работи за дъщерно сдружение на Berkeley Group, St George plc. „ До огромна степен се виждам като граждански, естествен човек, работих от девет до пет в продължение на доста години и стъпих в света на елитния спорт.

„ Имам щерка и още една бебето е на път и се надявам да се гордеят и да приказват за татко си като състезател, както и като квалифициран счетоводител. Понякога е мъчно, само че също по този начин ми дава конкурентно преимущество в см...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР