Сензацията от „Гласът на България“, която шашна журито с обаятелен

...
Сензацията от „Гласът на България“, която шашна журито с обаятелен
Коментари Харесай

Соня от „Гласът на България“ бита от скинари!

Сензацията от „ Гласът на България “, която шашна журито с неотразим глас и момчешка визия, изяла тупаниците от тайфа расисти в родния си град. Нападението над беззащитното момиче е било предизвикано от половата й ориентировка, писа „ Таблоид”.

Малко са изпълнителите, които съумяват да шокират с четиримата треньори в музикалното шоу, само че Соня разчупи стандарта. Появата й на сцената провокира потрес, защото с изключение на тембърът, цялата й визия „ крещеше “, че пее момче. Тя стана противовес на случката предишния сезон с Никола Константинов, за който треньорите бяха уверени, че е момиче.

Тийнейджърка внесе нотка изясненост с уточнението, че се усеща като момиче, само че не пожела да навлезе в елементи за половата си ориентировка. Напук на „ признанието” морячката се подвизава с псевдонима Джак. Във фейсбук спряганата като лесбийката мацка е показала, че е обвързана с Николета К. и по този начин сама наля масло в огъня на клюките, че си пада по еднополовата обич.

" Много постоянно ме бъркат за момче. Аз съм си момиче, само че по този начин повече се одобрявам. Никога не съм ходила с рокли. Мисля, че половата ми ориентировка си проличава. Неудобно ми е да приказвам за нещо сходно. Досега не съм се сблъсквала с неприемане, като изключим един или два по-неприятни случая “, сподели Соня. Преди 2 години обаче тя е нападната и бита пред дискотека в Бургас, където била с няколко приятелки. Компанията била нападната от няколко хулигани, които търсели сметка на Соня за какво се прави на мъж.

„ Таблоид” научи още, че ученичката от Бургас е била изключвана от учебно заведение поради непокорния си манталитет. Бунтарката даже е сменила цели шест школа. Уточнението е, че не сядала на чина поради митинг против майка си, която от дълги години работи в Гърция. В момента момичето джендър е едвам девети клас независима форма на образование, вместо да е в последния дванадесети. Соня пропуснала 3 години от образованието, шушукат край морето
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР