Сензацията на тазгодишния любовен сезон на VIP Brother, дойде броени

...
Сензацията на тазгодишния любовен сезон на VIP Brother, дойде броени
Коментари Харесай

Тото остана безмълвно гузен пред разкритието на Мегз - мълча пред цяла България!

Сензацията на тазгодишния любовен сезон на VIP Brother, пристигна броени часове след финала на шоуто, а основно настоящо лице в него е спечелилият - Тото, който бе изобличен в машинация и нарушение на разпоредбите на формата.

Мегз дръзна обществено да покаже абсурден видео запис, на който се вижда по какъв начин рапърът се среща с майка си, приятелката си и получава упътвания за тактика, наскърбява Мегз и косвено пропагандира публиката си да гласоподават за него. Във вчерашния епизод на " На кафе ", Маги Сидеров се опита да омаловажи сполучливото показване на Мегз и да я набеди в неотстъпчивост към обстоятелството, че не е спечелила, и за това била разобличила Тото. Съвсем в собствен жанр, без капка съмнение и изцяло уверена в правотата си, дизайнерката още веднъж изложи своите доводи, освен това не подмолно, а в наличието на Тото.

Той от своя страна с виновен взор мълчеше и даже за момент не направи опит да  се отбрани, въпреки че имаше голяма естрада - аудиторията на Гала. Нито тя обаче, нито Тото , взеха отношение по уязвяващия репутацията му проблем. Не се получи никакъв разговор посред Мегз и Тото, защото очевадно той нямаше с какво да се оправдае за долната си постъпка, а тя не искаше да го унижава обществено и за това не му изиска персонално пояснение.

Безспорно обаче, Мегз отбрани правилата си и достолепието на именитата Маргарита Хранова, до момента в който срамът и мълчанието остават за мнимия победител - Тото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР